Το Charlie Hebdo ξεφτίλισε τον Ερντογάν και τον έκανε… Τούρκο! – Αισχρή αντίδραση Υπουργού

Αναμένονται πλέον, οι αντιδράσεις...

Must Read

Ήταν δυνατόν μετά από τόσες χυδαίες επιθέσεις της Τουρκίας στον Εμανουέλ Μακρόν και τη Γαλλία, να γλίτωνε ο σουλτάνος από το Charlie Hebdo; Αυτό που δεν τολμά να κάνει η Ευρώπη (να την πει στα ίσια στον Ερντογάν), το κάνει το σατιρικό, αλλά και ηρωικό, γαλλικό περιοδικό με μια από τις άσεμνες γελοιογραφίες σήμα-κατατεθέν του βιτριολικού χιούμορ του. Χυδαία ανάρτηση Τούρκου υπουργού ως αντίδραση στο πρωτοσέλιδο.

Σε αυτή, ο… ξελιγωμένος Τούρκος πρόεδρος ημίγυμνος σε μια καρέκλα με ένα κουτάκι στο χέρι, σηκώνει το ρούχο μιας γυναίκας μουσουλμάνας και βλέποντας τα γυμνά της οπίσθια, αναφωνεί: «Ουυυυ, ο Προφήτης!».

Στη λεζάντα που έχει στο πρωτοσέλιδο του τεύχους που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη, το Charlie Hebdo γράφει χαρακτηριστικά: «Ερντογάν: στην ιδιωτική του ζωή είναι πολύ αστείος».

Η εμετική ανάρτηση Τούρκου υπουργού

Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας, Σερντάρ Καμ, ως αντίδραση στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού, έγραψε… πολιτισμένα στο Twitter: «Charlie Hebdo: Είστε μπάσταρδοι. Είστε γιοί σκύλων».

Η Γαλλία κάλεσε τους Γάλλους υπηκόους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση – Ζητά κυρώσεις από την ΕΕ

Το Παρίσι κάλεσε σήμερα τους Γάλλους υπηκόους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση στις χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, όπου πραγματοποιούνται διαδηλώσεις κατά της Γαλλίας, προτρέποντάς τους να αποφεύγουν τις συναθροίσεις.

«Σε πολλές χώρες, υψώνονται τις τελευταίες ημέρες φωνές υπέρ του μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων, ιδίως των αγροδιατροφικών, όπως και γενικότερα φωνές για διαδηλώσεις κατά της Γαλλίας», επισημαίνει το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Θα πρέπει να αποφεύγετε τις περιοχές όπου λαμβάνουν χώρα αυτές οι διαδηλώσεις, να παραμένετε στο περιθώριο κάθε συνάθροισης και να ακολουθείτε τις συστάσεις της πρεσβείας της Γαλλίας ή του εκάστοτε προξενείου. Συστήνεται να επιδεικνύετε τη μεγαλύτερη προσοχή, ιδίως στην περίπτωση που μετακινείστε και στους πιο πολυσύχναστους τουριστικούς χώρους και τις κοινότητες των ομογενών».

Επίσης, γαλλικό κάλεσμα είχαμε και στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εγκρίνουν μέτρα κατά της Τουρκίας, μετά τη χυδαία επίθεση Ερντογάν στον Μακρόν.

«Η Γαλλία είναι ενωμένη και η Ευρώπη είναι ενωμένη. Στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, η Ευρώπη θα πρέπει να λάβει αποφάσεις που θα της επιτρέψουν να ενισχύσει την ισορροπία δυνάμεων με την Τουρκία προς την καλύτερη υπεράσπιση των συμφερόντων της και των ευρωπαϊκών αξιών», δήλωσε σε βουλευτές ο υπουργός Εμπορίου Φρανκ Ριστέρ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κραυγή αγωνίας από τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Μακεδονίας: «Η λίμνη Κορώνεια κινδυνεύει με ερημοποίηση»

Τεράστιος προβληματισμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην επαρχία του Λαγκαδά, στην Θεσσαλονίκη, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην...

More Articles Like This