Δευτέρα 2/8/2021

Οι Αλβανοί δεν κρύβουν την αγάπη τους για την Τουρκία

Το Πολυτεχνείο των Τιράνων φωτίστηκε με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας! Την ώρα που η Ευρώπη αντιμετωπίζει την τουρκική φρίκη μέσω των ισλαμιστικών επιθέσεων…

Με την ευκαιρία της Ημέρας της Τουρκικής Δημοκρατίας, το κτήριο του Πολυτεχνείου των Τιράνων στην πλατεία “Μητέρα Τερέζα” φωτίστηκε με τα χρώματα της σημαίας της Τουρκίας και της σημαίας της Αλβανίας, όπως μετέδωσε περιχαρώς το τούρκικο πρακτορείο Anadolu.

Στην Αλβανία, επιλέχθηκε ένας ειδικός τρόπος για να γιορτάσει (!!!) την 97η επέτειο της ίδρυσης της Δημοκρατίας της Τουρκίας, ελλείψει τελετών λόγω  της πανδημίας του Covid-19, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά. (Βαλκανικο Περισκόπιο)

51D8797E 4E66 4846 A204 2A8C3F93C858
Το πολυτεχνείο των Τιράνων φωτισμένο με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας!

Και το ερώτημα είναι, τι δουλειά είχε η Αλβανία να γιορτάσει την επέτειο ίδρυσης της Τουρκίας; Δυστυχώς αυτό είναι ένα δείγμα πως η Αλβανία μετατρέπεται σε πλήρες προτεκτοράτο της Τουρκίας, δίνοντας τους στρατιωτικές και ναυτικές βάσεις, ετοιμάζοντας ακόμα και να ανοίξει στρατόπεδο Τζιχαντιστών στην Βόρειο Ήπειρο. Πολύ άσχημες εξελίξεις. Η Ελλάδα από την άλλη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, δίνοντας μάλιστα στην Αλβανία άνευ όρων το εισιτήριο για την Ευρωπαΐκή Ένωση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ