Δευτέρα 21/6/2021

Αμερικανικές εκλογές – τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Το απόλυτο θρίλερ στη Φλόριντα! Άλλαξε πάλι χρώμα και προηγείται ο Τραμπ με βραχεία κεφαλή. Σε λίγα λεπτά ίσως πάλι αλλάξει το αποτέλεσμα.

Στα αποτελέσματα επικρατείας, προηγείται ο πρόεδρος Τραμπ με διάφορα γύρω στη μία ποσοστιαία μονάδα. Πάντως η πολιτεία της Φλόριντα θεωρείται το κλειδί για το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος απόψε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το επιτελείο του προέδρου Τραμπ είχε δηλώσει πως θα κερδίσει την Φλόριντα, γεγονός όμως που δεν επιβεβαιώνεται τουλάχιστον ως προς την άνεση με την οποία έγινε η δήλωση. Μιλάμε για ένα πραγματικό θρίλερ όπου το μειονέκτημα του Μπάιντεν είναι η χαμηλή επίδοση του στο Μαϊάμι, που ενώ έχει την πρωτιά, οι ψήφοι του είναι λιγότεροι αναλογικά με αυτούς που είχε πάρει η Κλίντον το 2016. Και να θυμηθούμε ότι η Κλίντον παρά το ότι είχε πάρει περισσότερους ψήφους στο Μαϊάμι, είχε χάσει την πολιτεία!

Δείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα αυτή τη στιγμή στην εικόνα

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ