Παρασκευή 18/6/2021

Αμερικανικές εκλογές – διάγγελμα ετοιμάζει ο Τραμπ

Το εκλογικό θρίλερ στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζεται με τον Τραμπ να αποκτά ένα μικρό προβάδισμα στην Φλόριντα, λίγο παραπάνω από τη μία ποσοστιαία μονάδα.

Αυτό που προκαλεί εξαιρετικό ενδιαφέρον και ερωτηματικά είναι ότι ενώ δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα, ο πρόεδρος Τραμπ μέσω της εκπροσώπου του ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι θα προβεί σε διάγγελμα από τον λευκό οίκο!

Ουδείς γνωρίζει τι θα ανακοινώσει ο πρόεδρος, καθώς θεωρείται ότι κατά τη στιγμή του διαγγέλματος δεν θα υπάρχει σαφής εικόνα για το ποιος θα επικρατήσει στις εκλογές. Και οπωσδήποτε η πρόσκαιρη διαφορά που έχει πάρει στην Φλόριντα, δεν μπορεί να του δίνει τέτοια ασφάλεια για να κάνει δηλώσεις, ειδικά από την στιγμή που στο Τέξας μπορεί να γίνει μεγάλη έκπληξη και ο Μπάιντεν να πάρει την πολιτεία, οπότε εκεί θα ανατραπούν όλα.

Πάντως όπως σας μεταδώσω με πριν, το επιτελείο του Τραμπ είχε δηλώσει την βεβαιότητα ότι θα κερδίσει την Φλόριντα. Την ώρα που γινόντουσαν αυτές οι δηλώσεις, ο Μπάιντεν έδειχνε ότι μπορεί να κερδίσει την πολιτεία. Εκείνη τη στιγμή επίσης έδειχνε ότι μπορεί να κερδίσει και την Georgia, αλλά αυτή τη στιγμή ο Τραμπ κατάφερε να γυρίσει και εκεί το αποτέλεσμα. Πάντως στο σύνολο των ψήφων της επικρατείας, προηγείται ο Τραμπ με πάνω από μία μονάδα διαφορά.
Τα αποτελέσματα στην επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών αυτή τη στιγμή:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ