Συνεχίζεται το θρίλερ στις αμερικανικές εκλογές. Έπεσαν έξω οι δημοσκόποι

Must Read

Μεγάλη ήττα των δημοσκόπων στην Αμερική που προέβλεπαν εύκολη επικράτηση του Μπάιντεν. Τα γεγονότα τους διαψεύδουν και η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται σε θρίλερ

Αμερικανικές εκλογές 2020 live: Οι εξελίξεις, τα exit polls και τα πρώτα αποτελέσματα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η καταμέτρηση των ψήφων στις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμενες Πολιτείες , αλλά φαίνεται να επαναλαμβάνεται το φιάσκο των προβλέψεων και των δημοσκοπήσεων του 2016.
Οσοι πίστευαν οτι ο Τραμπ θα έχανε εύκολα στην αναμέτρηση με τον Δημοκρατικό Τζον Μπάντεν , διαψεύδονται . Στη Φλόριντα, για παράδειγμα, ο Τραμπ φαίνεται να επικρατεί ενώ στην ίδια πολιτεία οι Ρεπουμπλικάνοι νίκησαν κατά κρατος τους Δημοκρατικους για τη Γερουσια και τη Βουλή.

Μέχρι στιγμής βέβαια μόνο το Fox News έχει κηρύξει τον Τραμπ νικητή στη Φλόριντα. Αλλά είναι αρκετά προφανές ότι οι ελπίδες των Δημοκρατικών για μια ιστορική ανατροπή στην κρισιμη αυτη πολιτεία μειώνονται δραματικά Ενδεχόμενη νίκη του Τραμπ στη Φλόριντα καθιστά λιγότερο πιθανό ότι ο Μπάιντεν θα κερδίσει τη γειτονική πολιτεία της Τζόρτζια  ή την πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας.
Αντίθετα , ο Μπαιντεν προηγείται στην αμφίρροπη μαχη στην  Αριζονα με περισσότερες από οκτώ ποσοστιαίες μονάδες ή 200.000 ψήφους, με τα τρία τέταρτα των ψήφων να έχουν ήδη καταμετρηθεί.

Γίνεται όλο και πιο πιθανό ότι στο τέλος όλα εξαρτώνται πραγματικά από τις βορειοανατολικές  πολιτείες : Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν και ειδικά την Πενσυλβάνια . Και αυτό σημαίνει: αναμονή, πιθανώς για μέρες. Επειδή στις πολιτείες αυτες, η καταμέτρηση των επιστολικων ψήφων θα διαρκέσει πολύ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This