Τα λιοντάρια της Αρμενίας σκορπίζουν θάνατο σε Αζέρους και ισλαμιστές τις τελευταίες ώρες

Must Read

Το ρωσικό υπερόπλο ηλεκτρονικού πολέμου που εστάλη στην Αρμενία φαίνεται ότι ανέτρεψε τις ισορροπίες.
Μία μεγάλη ανατροπή συντελείται τις τελευταίες ώρες στο μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Ο στρατός της Αρμενίας έχει περάσει στην αντεπίθεση και κυριολεκτικά εξοντώνει τις δυνάμεις των Αζέρων και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό τους σταλμένη από την Τουρκία.

Σύμφωνα με αναλυτές, η αντεπίθεση αυτή οφείλεται στο ότι το Αζερμπαϊτζάν ξέμεινε από μη επανδρωμένα αεροσκάφη! Αυτό το ύπουλο όπλο που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στις γραμμές των Αρμενίων. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο τουρκικός και ο αζέρικος στρατός Χαρακτηρίζονται από δειλία. Γι’ αυτό και βασίζονται σε μισθοφόρους τρομοκράτες και στο πλέον ύπουλο όπλο. Τα Drones.

Τα πανίσχυρα Krasukha στέλνει ο Πούτιν στην Αρμενία – αντίδοτο για τα τουρκικά drones

Η κατάσταση φαίνεται ότι ανατράπηκε με την έλευση του ρωσικού υπερόπλου ηλεκτρονικού πολέμου, που σύμφωνα με πληροφορίες που κατέστρεψε τα σμήνη των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που είχε το Αζερμπαϊτζάν και είχαν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στον αρμενικό στρατό. Τώρα, χωρίς την κάλυψη από αέρος, Αζέροι και ισλαμιστές βρίσκονται στο έλεος των αρμενίων που στο πεδίο της μάχης είναι πραγματικά λιοντάρια.

Αναμένεται να δούμε εάν η Τουρκία έχει την διαθεσιμότητα για να στείλει κι άλλα μη επανδρωμένα στο Αζερμπαϊτζάν και πότε θα γίνει αυτό. Το μποϋκοτάζ του Καναδά το οποίο μέσω της θυγατρικής του στην Αυστρία προμήθευε τους κινητήρες Rotax που κινούσαν τα τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, φαίνεται πως έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην όλη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This