Οι ιατρικοί σύλλογοι της Ιταλίας ζητούν ολικό lockdown από την Κυβέρνηση – Στα «κόκκινα» η Νάπολη

Έξω από πολλά νοσοκομεία της Νάπολης, δεκάδες ασθενείς με κορωνοϊό περίμεναν μέσα σε ΙΧ και ασθενοφόρα να ελευθερωθούν κλίνες στους θαλάμους ή στα έκτακτα περιστατικά.

Must Read

Ο πρόεδρος των ιατρικών Συλλόγων Ιταλίας Φιλίπο Ανέλι, έκανε έκκληση για ολικό lockdown στο σύνολο των ιταλικών περιφερειών, λόγω της πίεσης που δέχονται τα νοσοκομεία και οι μονάδες εντατικής θεραπείας.

«Με τον τρέχοντα μέσο όρο, σε ένα μήνα θα φτάσουμε σε άλλους 10 χιλιάδες θανάτους», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Ανέλι.

Η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε έχει χωρίσει την Ιταλία σε τρεις ζώνες επικινδυνότητας: κόκκινη (η οποία ισοδυναμεί με καθολικό lockdown), πορτοκαλί (με σειρά αυστηρών περιορισμών) και κίτρινη (με μεγαλύτερη ευχέρεια μετακίνησης για τους πολίτες και λειτουργίας των επιχειρήσεων).

Σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, όμως (από την Λομβαρδία μέχρι το Τορίνο και την Νάπολη), τα τελευταία εικοσιτετράωρα συνεχίζει να αυξάνεται η πίεση επί των δημόσιων νοσοκομείων.

Έξω από πολλά νοσοκομεία της Νάπολης, δεκάδες ασθενείς με κορωνοϊό περίμεναν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητα και ασθενοφόρα να ελευθερωθούν κλίνες στους θαλάμους ή στα έκτακτα περιστατικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This