Συναγερμός για αυτοκίνητο που «στούκαρε» σε αστυνομικό τμήμα στο Λονδίνο! (video)

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Must Read

Για ύποπτο περιστατικό κάνει λόγο η Σκότλαντ Γιαρντ, μετά την πρόσκρουση αυτοκινήτου στο κτίριο όπου στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα του Έντμοντον, στο βόρειο Λονδίνο.

Οι πρώτες πληροφορίες από βρετανικά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο οδηγός του οχήματος ήδη συνελήφθη, με τα διάφορα ερασιτεχνικά βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media, να δείχνουν την περιοχή υπό αποκλεισμό από την αστυνομία.

Μάλιστα, πλάνα από τα βίντεο, δείχνουν ότι, προτού συλληφθεί, ο ύποπτος έχυσε στο δρόμο βενζίνη και άναψε φωτιά!

https://twitter.com/FANewsAlerts/status/1326608953363501057

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το συμβάν εκτυλίχθηκε γύρω στις 19.00 (τοπική ώρα), με τον άνδρα που φέρεται να συνδέεται με το περιστατικό, να έχει εντοπιστεί και να τελεί υπό κράτηση, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Στο σημείο βρίσκεται πλήθος αστυνομικών οχημάτων, ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα, ενώ το αστυνομικό τμήμα έχει εκκενωθεί για παν ενδεχόμενο.

https://twitter.com/JollyJa68760143/status/1326614304452456448

Η Σκότλαντ Γιαρντ, από την πλευρά της, επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας ότι αξιωματικοί της αστυνομίας βρίσκονται σε κινητοποίηση για περιστατικό στο βόρειο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This