Παγκόσμιος παίχτης ο Αλ Σίσι: Πέρασε τα Δαρδανέλια για ασκήσεις με την Ρωσία!

Must Read

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου αποδεικνύει πως γίνεται η περήφανη εξωτερική πολιτική. Ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με τις ΗΠΑ, δεν διστάζει να στείλει το Πολεμικό Ναυτικό για κοινές ασκήσεις με την Ρωσία!

Για πρώτη φορά αιγυπτιακά πολεμικά πλοία πέρασαν τα Δαρδανέλλια, όπως σημειώνουν τούρκικα μέσα με έκδηλη ανησυχία.

Εισερχόμενα στα Δαρδανέλια από το Αιγαίο Πέλαγος στις 14,45, το «El Fateh» που ανήκει στο Αιγυπτιακό Ναυτικό με τον αριθμό 971, το «Αλεξάνδρεια» με αριθμό πλοίου 911 και  το «Μ. Fahmy ‘έφτασαν στο ακρωτήριο Νάρα περίπου στις 16:00, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Για πρώτη φορά αιγυπτιακά πολεμικά πλοία πέρασαν τα Δαρδανέλια (Βαλκανικο Περισκόπιο)

Η Αίγυπτος πρωτοστατεί στην αντιτουρκική συμμαχία και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει. Όπως επίσης δεν έχει πρόβλημα να συνομιλεί και να διεξάγει κοινές ασκήσεις τόσο με δυτικές δυνάμεις, όσο και με την Ρωσία. Η συμμαχία με την Αίγυπτο είναι υπαρξιακής σημασίας για την Ελλάδα, πολύ πιο πρακτική και ουσιαστική από άλλες συμμαχίες τις οποίες τις έχουμε χρυσοπληρώσει.

Η Αίγυπτος έζησε στο πετσί της τις θηριωδίες του Ερντογάν και είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει στρατόπεδο. Αντίθετα, θα αποτελεί την μεγάλη απειλή για την Τουρκία, καθώς είναι η μοναδική χώρα στην περιοχή που μπορεί να αντιπαρατάξει αντίστοιχο αριθμό στρατευμάτων απέναντι στον σουλτάνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This