Βρετανοί: Ποιο Brexit; Πάνω απ’ όλα το (καλό) κλίμα!

Must Read

Πιο σημαντικό θα είναι σε λίγο καιρό το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής από το Brexit για την πλειοψηφία των Βρετανών, όπως αναφέρει δημοσκόπηση, που δημοσιεύτηκε σήμερα, μία ημέρα αφού η θερμοκρασία στη χώρα έφτασε στο υψηλότερο επίπεδό της για τον Ιούλιο.

Παρά την κινδυνολογία για ένα Brexit χωρίς συμφωνία, λοιπόν, επτά στους δέκα Βρετανούς πιστεύουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι μακροπρόθεσμα πιο σοβαρό ζήτημα από την αποχώρηση της χώρας τους από την ΕΕ, επισημαίνει η έρευνα.

Τα δύο τρίτα των 2.072 ανθρώπων, που ερωτήθηκαν μεταξύ της 19ης και της 21ης Ιουλίου από το ινστιτούτο ComRes, απάντησαν ότι αυτή είναι η προτεραιότητα που θα πρέπει να θέσει ο νέος πρωθυπουργός τους: η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Οι Βρετανοί «βλέπουν τις καταστροφικές επιπτώσεις της κλιματικής έκτακτης ανάγκης» ακόμη και σε μια περίοδο πολιτικής αναταραχής, σχολίασε η Λόρα Τέιλορ της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Christian Aid» για λογαριασμό της οποίας διενεργήθηκε η δημοσκόπηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This