Αγγλική λογική: Πέντε ημέρες lockdown για κάθε χαλαρή μέρα τα Χριστούγεννα!

Ώρα είναι να πάρουν και τίποτα ιδέες οι δικοί μας...

Must Read

Για κάθε μέρα χαλάρωσης των μέτρων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, η Αγγλία θα χρειάζεται να επιβάλει πέντε επιπλέον ημέρες lockdown, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους να δουν τις οικογένειές τους τις μέρες των εορτών!

Η Σούζαν Χόπκινς, αναπληρώτρια διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Λοιμώξεων της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας, είπε στους δημοσιογράφους ότι η συμβουλή της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών, θα σήμαινε δύο ημέρες αυστηρότερων περιορισμών, για να διορθώσει λίγο αργότερα και να τις κάνει πέντε για κάθε ημέρα χαλάρωσης!

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει δεσμευτεί να χαλαρώσει τους περιορισμούς του lockdown στις 2 Δεκεμβρίου και αφού θα έχει περάσει ένας μήνας καθολικής απαγόρευσης. Η κυβέρνηση μάλιστα, εξετάζει τα μέτρα αποκλιμάκωσης του γενικού απαγορευτικού για τρεις έως πέντε ημέρες, έτσι ώστε να επιτραπούν οι οικογενειακές συναθροίσεις, ανέφερε η εφημερίδα Sun.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Βρετανία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και 25 ημέρες περαιτέρω περιοριστικών μέτρων για να περάσουν οι πολίτες της, αυτές τις 5 ημέρες με μέλη των οικογενειών τους ή φίλους τους εκτός των σπιτιών τους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This