Φρίκη! 5χρονη προσπαθεί να βγάλει την αδερφή της από τα ερείπια (video)

Must Read

Σοκαριστικές εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου με ένα 5χρονο κοριτσάκι να προσπαθεί να σώσει την 7 μηνών αδερφή της κάτω από τα ερείπια κτιρίου μετά από αεροπορική επιδρομή στη Συρία.

Η εικόνα του φόβου και της απόγνωσης του πατέρα που προσπαθεί να σώσει τις κόρες του χαρακτηρίζει απόλυτα τη φρίκη και πόνο ενός πολέμου.

 

«Όταν έφτασα στο σημείο ο πατέρας προσπαθούσε να σώσει τα παιδιά του, που ήταν παγιδευμένα στα ερείπια, ούρλιαζε και έκλαιγε από τον πόνο» δήλωσε ένας φωτογράφος, ο οποίος συνέχισε λέγοντας «Τα κορίτσια έπεσαν από τον πέμπτο όροφο, τότε άφησα την κάμερα και έτρεξε να τα σώσω. Τα βάλαμε σε ένα αυτοκίνητο και τρέξαμε στο νοσοκομείο».

Η 5χρονη ηρωίδα, υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ η μικρή της αδερφή νοσηλεύεται στη μονάδα της εντατικής θεραπείας. Τα μικρά κορίτσια είχαν χάσει τη μητέρα τους σε άλλη επιδρομή τις προηγούμενες μέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This