Αμνηστία για αξιοποίηση του αδήλωτου πλούτου, απ’ όπου κι αν προέρχεται, προσφέρει ο Ερντογάν

Χωρίς ερωτήσεις για την προέλευση των χρημάτων...

Must Read

Έχοντας να αντιμετωπίσει τα αυξανόμενα χρηματοοικονομικά προβλήματα της Τουρκίας, ο Ταγίπ Ερντογάν θέλει να αξιοποιήσει τον αδήλωτο πλούτο των Τούρκων, προσφέροντας αμνηστία για μετρητά, χωρίς ερωτήσεις.

«Πρέπει να φέρουμε τις αποταμιεύσεις μας πίσω στη χώρα. Κάνουμε τα βήμα για αμνήστευση του πλούτου, πιστεύω ότι σίγουρα μπορούμε να υπολογίσουμε ότι έχουμε κάτω από το στρώμα, εντός κι εκτός χώρας, χωρίς ερωτήσεις για την προέλευση των χρημάτων αυτών, ως μέρος αυτής της αμνήστευσης. Αυτό θα παράσχει έναν νέο ορίζοντα για τη χώρα μας, όπως και για όλους τους επενδυτές».

Με άλλα λόγια, όπως σχολιάζει και ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, δεν θα τον πείραζε καθόλου να ξεπλύνει βρώμικο χρήμα (από παράνομο εμπόριο; από διακίνηση ναρκωτικών;) για να σώσει την κυβέρνησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This