Είπαν-ξείπαν στη Τζόρτζια και στο τέλος επικύρωσαν τα αποτελέσματα της Πολιτείας υπέρ του Μπάιντεν

Πως αντέδρασε ο Ντόναλντ Τραμπ

Must Read

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τζόρτζια, Μπραντ Ράφενσμπεργκερ, επικύρωσε ότι ο Δημοκρατικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν κέρδισε τις προεδρικές εκλογές στην Πολιτεία. Με τη νίκη του στην Τζόρτζια ο Μπάιντεν εξασφαλίζει 16 μεγάλους εκλέκτορες.

Νωρίτερα, η Τζόρτζια είχε διορθώσει προηγούμενη ανακοίνωσή της που αναδείκνυε τον Τζο Μπάιντεν νικητή στις ψήφους της Πολιτείας (μετά και την επανακαταμέτρηση), διευκρινίζοντας ότι δεν είχαν ακόμη επικυρωθεί τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ άλλο που δεν ήθελε μετά από αυτή την εξέλιξη και αντέδρασε με ανάρτησή του:

«Ο κυβερνήτης της Τζόρτζια και ο υπουργός της Πολιτείας αρνούνται να μας αφήσουν να δούμε υπογραφές οι οποίες θα εκθέτουν εκατοντάδες χιλιάδες παράνομα ψηφοδέλτια και θα δίνουν στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και εμένα τον Ντέιβιντ Πέρντιου και ίσως την Κέλι Λόφλερ, μια ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ… Γιατί δεν το κάνουν και γιατί βιάζονται τόσο για να πιστοποιήσουν μια ανούσια μέτρηση;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This