Ξεφάντωσε σε κορωνο-πάρτι ο Πρόεδρος της Αλβανίας (video)

Δίνει το καλό παράδειγμα...

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία μετά τη δημοσιοποίηση εικόνων και βίντεο από πάρτι με τη συμμετοχή 30 ατόμων, μεταξύ των οποίων ο Αλβανός Πρόεδρος Ιλίρ Μέτα και η σύζυγός του.

Το προεδρικό ζεύγος της Αλβανίας έδωσε το παρόν σε πάρτι γενεθλίων του γνωστού ηθοποιού Μπες Καλάκου (35) που διοργανώθηκε στο χωριό Λάκνα στην Κολόνια, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα. Στα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι ούτε αποστάσεις κρατούσαν οι παρευρισκόμενοι, ούτε φυσικά φορούσαν μάσκες.

Ο Μέτα αντιδρώντας σε όλο το χαμό που ξέσπασε, δήλωσε πως τηρούνταν όλες οι προβλεπόμενες αποστάσεις (!!!), ενώ έκανε λόγο για… πολιτικά παιχνίδια από την κυβέρνηση Ράμα, ενόψει των εκλογών της άνοιξης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στικούδη: «Θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού»

Το δεύτερο παιδάκι της έφερε στον κόσμο η Κατερίνα Στικούδη και ήδη έχει επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα όπως...

More Articles Like This