Γυναίκα στο «τιμόνι» των αμερικανικών υπηρεσιών κατασκοπίας, για πρώτη φορά στην ιστορία!

Η Αβρίλ Χέινς έχει διατελέσει και αναπληρώτρια διευθύντρια της CIA

Must Read

Γυναίκα θα ηγείται των αμερικανικών υπηρεσιών κατασκοπίας, για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Η Αβρίλ Χέινς που επιλέχθηκε από τον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και έχει υπηρετήσει στη δεύτερη πιο σημαντική θέση ηγεσίας της CIA, θα επιβλέπει την κοινότητα των υπηρεσιών συλλογής πληροφοριών των ΗΠΑ, που έχει κατηγορηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, ενώ η δουλειά της έχει χρησιμοποιηθεί πολύ στις πολιτικές αψιμαχίες της προεδρίας Τραμπ.

Η Χέινς είναι ο ορισμός της πολυτάλαντης: η δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη, είναι εκπαιδευμένη στις πολεμικές τέχνες αυτοάμυνας και έχει άδεια ιδιώτη πιλότου.

Πηγές των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών στη Γερουσία δηλώνουν ότι η Χέινς, που έχει υπηρετήσει και στο Λευκό Οίκο ως αναπληρώτρια Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα, αναμένεται να εξασφαλίσει την επικύρωση του διορισμού της.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό, θα επιτευχθεί μετά από μια σειρά σκληρών ερωτήσεων με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπη, για το ρόλο της ως αναπληρώτρια διευθύντρια της CIA, από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, αλλά και τις απόψεις της για τις απειλές εθνικής ασφάλειας από τη Ρωσία, μέχρι τις απειλές κατά της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ στον κυβερνοχώρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This