Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Αζέροι στρατιώτες βεβηλώνουν τάφους Αρμενίων (video)

Ο εφιάλτης δυστυχώς ξεκίνησε και τα εδάφη του Ναγκόρνο Καραμπάχ που έχουν περιέλθει στα χέρια του Αζερμπαϊτζάν, αποδεικνύουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όταν ξέθαβαν ακόμα και τους νεκρούς τους η ξεριζωμένη Αρμένιοι για να τους πάρουν μαζί τους, είχαν απόλυτο δίκιο.

Αυτό που φοβόντουσαν και κατήγγειλαν διεθνώς οι Αρμένιοι, το οποίο φυσικά εμείς οι Έλληνες είμαστε σε θέση να το κατανοήσουμε διότι το έχουμε ζήσει στο πετσί μας, δυστυχώς γίνεται πραγματικότητα. Όταν καλύπταμε την εκδίωξη των αρμενίων από τις πατρογονικές τους εστίες στο Αρτσάχ, σημειώναμε χαρακτηριστικά ότι πολλοί από αυτούς ξέθαβαν ακόμα και τους νεκρούς τους και να τους πάρουν μαζί τους, ώστε να μην πέσουν στα βέβηλα χέρια των Αζέρων.

Φαίνεται ότι είχαν δίκιο και αυτό αποδεικνύει το φρικτό βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα μετά την κατάληψη της πόλης Karvachar από τους Αζέρους. Βίντεο που δείχνει τους πραγματικούς βαρβάρους συμμάχους των τούρκων, να βεβηλώνουν μηνύματα Αρμενίων. Άλλη μία μελανή  σελίδα για την ανθρωπότητα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ