Η Τουρκία αποκρύπτει κρούσματα και στοιβάζει φέρετρα νεκρών σε λεωφορεία (video)

Ανατριχιαστικές εικόνες έξω από το νεκροταφείο της Κωνσταντινούπολης

Must Read

Το δεύτερο κίνδυμα της πανδημίας του κορωνοϊού χτυπά σκληρά την Τουρκία, με την διασπορά να εκτινάσσεται το τελευταίο διάστημα, κάτι που για δεύτερη φορά ο Ερντογάν προσπαθεί να αποκρύψει.

Η κυβέρνηση Ερντογάν εισήγαγε μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας τα οποία επιτρέπουν στην οικονομία να λειτουργεί, κατατρεγμένη από την τραγική οπισθοχώρηση της τουρκικής λίρας. Η μεγάλη αύξηση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, είναι στην ουσία πολύ μεγαλύτερη σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο ΤΤΒ, τα στοιχεία του οποίου διαφέρουν από εκείνα του υπουργείου Υγείας. Με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος κάνει λόγο για αύξηση των κρουσμάτων κατά 300% τον Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο, που σημαίνει άνω από 47.600 νέα κρούσματα κάθε μέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της DW, η έρευνα βασίστηκε σε στοιχεία από 1270 ιατρεία σε 73 πόλεις. Εφόσον ο αριθμός είναι όντως σωστός, το καθεστώς Ερντογάν φαίνεται να έχει αποκρύψει πάνω από 40.000 κρούσματα ημερησίως.

Την ίδια στιγμή, ανατριχιαστικές εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου έξω από νεκροταφείο της Κωνσταντινούπολης, δείχνουν τις αρχές να φορτώνουν φέρετρα με νεκρούς σε τουριστικά λεωφορεία .

https://twitter.com/politicturk/status/1332012755466014721

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This