Έμπλεξαν τον Τζο Μπάιντεν σε θεωρίες συνωμοσίας με μικροτσίπ που διαβάζουν την σκέψη

Θεωρία συνωμοσίας με πρωταγωνιστή τον Τζο Μπάιντεν! Θέλει να υποδουλώσει την ανθρωπότητα με την βοήθεια του Καναδού πρωθυπουργού

Must Read

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει καλά-καλά από την εκλογή του Τζο Μπάιντεν ως πλανητάρχη και ήδη το όνομά του μπλέχτηκε σε…θεωρίες συνωμοσίας με συμπρωταγωνιστές τον Καναδό πρωθυπουργό αλλά και τους χαρακτήρες του θρυλικού «Sesame Street»!

O Μπάιντεν, λοιπόν, εμφανίζεται ως ο εισηγητής του «Μεγάλου reset», που στόχο έχει να σκλαβώσει την ανθρωπότητα και να βάλει τέλος στον καπιταλισμό. Σύμφωνα με διάφορους κήρυκες της ακροδεξιάς στις ΗΠΑ, κάτω από το σλόγκαν του νέου προέδρου «Ξαναχτίστε καλύτερα» κρύβεται μια παγκόσμια συνωμοσία που εξυφαίνεται στο Νταβός και σκοπεύει στο να καταργηθεί η ιδιοκτησία και να κατασκευαστούν φυλακές για όσους δεν δεχθούν να τους τοποθετηθούν μικροτσίπ που θα διαβάζουν τις σκέψεις τους.
Ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Μπάνον, δήλωσε πρόσφατα ότι το «Μεγάλο reset ήδη ψήνεται», ενώ ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γκλεν Μπεκ έχει πει ότι πρόκειται για ένα σχέδιο επιβολής ναζιστικού τύπου περιορισμούς στους Αμερικανούς πολίτες. Η όλη θεωρία έχει φουντώσει πολύ στο twitter αυτό τον μήνα, αφού ένα βίντεο του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό να χρησιμοποιεί τη λέξη «reset» σε μια ομιλία του τον Σεπτέμβρη έγινε viral. O Καναδός αναφερόταν στην πανδημία, ωστόσο αυτό
δεν εμπόδισε την έναρξη συλλογής υπογραφών ηλεκτρονικά στον Καναδά για
ένα ψήφισμα που καταγγέλλει το «Μεγάλο reset».

Μάλιστα, οι συνωμοσιολόγοι έχουν φτάσει στο σημείο να υποστηρίζουν πως και οι
χαρακτήρες του «Sesame Street» είναι στο «σχέδιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This