Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στο Αφγανιστάν – Τουλάχιστον 30 οι νεκροί (video)

Must Read

Τουλάχιστον 30 είναι οι νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, που σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Γκάζνι του Αφγανιστάν. Όπως έγινε γνωστό από τους αξιωματούχους, οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους με αυτόν τον τραγικό τρόπο ήταν στελέχη των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας, ενώ ο αριθμός των θυμάτων είναι πιθανό να αυξηθεί δεδομένων της ισχύος της έκρηξης και της τοποθεσίας όπου σημειώθηκε.

Ο Μπαζ Μοχάμαντ Χεμάτ, διευθυντής του επαρχιακού νοσοκομείου στην Γκάζνι, δήλωσε πως 30 πτώματα και 24 τραυματίες μεταφέρθηκαν εκεί. «Όλα τα θύματα είναι προσωπικό ασφαλείας», πρόσθεσε.

Η έκρηξη είχε στόχο το κτιριακό συγκρότημα μιας υπηρεσίας των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας, όπως δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι. Ως εκ τούτου προκλήθηκαν αμέτρητες ζημιές σε κατοικίες γύρω από το συγκρότημα και εκφράζονται φόβοι ότι θα υπάρχουν και άλλα θύματα εκεί.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, Ταρίκ Αριάν επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον στόχο ούτε για τα θύματα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This