Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στο Αφγανιστάν – Τουλάχιστον 30 οι νεκροί (video)

Τουλάχιστον 30 είναι οι νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, που σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Γκάζνι του Αφγανιστάν. Όπως έγινε γνωστό από τους αξιωματούχους, οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους με αυτόν τον τραγικό τρόπο ήταν στελέχη των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας, ενώ ο αριθμός των θυμάτων είναι πιθανό να αυξηθεί δεδομένων της ισχύος της έκρηξης και της τοποθεσίας όπου σημειώθηκε.

Ο Μπαζ Μοχάμαντ Χεμάτ, διευθυντής του επαρχιακού νοσοκομείου στην Γκάζνι, δήλωσε πως 30 πτώματα και 24 τραυματίες μεταφέρθηκαν εκεί. «Όλα τα θύματα είναι προσωπικό ασφαλείας», πρόσθεσε.

Η έκρηξη είχε στόχο το κτιριακό συγκρότημα μιας υπηρεσίας των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας, όπως δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι. Ως εκ τούτου προκλήθηκαν αμέτρητες ζημιές σε κατοικίες γύρω από το συγκρότημα και εκφράζονται φόβοι ότι θα υπάρχουν και άλλα θύματα εκεί.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, Ταρίκ Αριάν επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον στόχο ούτε για τα θύματα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ