Στις φλόγες τυλίχτηκε το μονοθέσιο του Γκροζάν στην Formula 1 – Επιβίωσε μετά από 32″ στις φλόγες ο Γάλλος οδηγός (video)

Σοκαριστική έκρηξη στο Grand Prix του Μπαχρέιν

Must Read

Με έναν τραγικό τρόπο άνοιξε σήμερα το απόγευμα το Grand Prix του Μπαχρέιν για την Formula 1. Λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά από την εκκίνηση, ο Ρομέν Γκροζάν προσπάθησε να αλλάξει γραμμή, ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει εκτός διαδρομής και να ακολουθήσουν σοκαριστικές στιγμές.

Η Haas του Γκροζάν εξερράγη μέσα σε δευτερόλεπτα, ωστόσο ο Γάλλος οδηγός κατάφερε να βγει από τις φλόγες έχοντας τις αισθήσεις του. Οι γιατροί έφτασαν άμεσα στο σημείο και τον κουβάλησαν στο ασθενοφόρο, με τον ίδιο να περπατάει με δυσκολία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της Haas αναμένεται να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις, καθώς  είχε καψίματα στα χέρια και τους αστραγάλους και πονούσε στα πλευρά, στα οποία ίσως έχει κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση.

Η ζημιά στις μπαριέρες ήταν τεράστια, το μονοθέσιο του Γκροζιάν διαλύθηκε και κόπηκε στη μέση. Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου την τελευταία ώρα είναι πραγματικά σοκαριστικές.

https://www.youtube.com/watch?v=QVVGyKudeJ4

https://www.youtube.com/watch?v=1zNWHAhm95c

https://www.youtube.com/watch?v=NU95sJK83uU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This