Ιέρεια του sex μηνύει τον κυβερνήτη της Νεβάδα, επειδή με το lockdown της έχει στερήσει την πελατεία της!

Κανονικά κονομάει 1.000.000 δολάρια ετησίως, αλλά με τα περιοριστικά μέτρα έχει να κάνει «σεφτέ» από το Μάρτιο

Must Read

Οι αναστολές ήταν άγνωστες στο λεξιλόγιό της, μέχρι που της ήρθε η… αναστολή του κορωνοϊού και τώρα η πιο καλοπληρωμένη ιερόδουλη των ΗΠΑ «τρέχει» τις αρχές της πολιτείας της στα δικαστήρια, επειδή έχει να κάνει «σεφτέ» από το Μάρτιο!

Σε μια κίνηση που μπορεί να… εμπνεύσει συναδέλφους της ανά την υφήλιο και να αποτελέσει πολύ δυσάρεστο προηγούμενο και για άλλες κυβερνήσεις (φανταστείτε, ας πούμε, να τη μιμηθούν οι δικές μας και να μηνύσουν τον… Μητσοτάκη!), η Alice Little, που δουλεύει στο Moonlite Bunny Ranch στη Νεβάδα και συστήνεται ως «ψυχολόγος, εκπαιδεύτρια σχέσεων και εξπέρ στο σεξ», καταγγέλλει την επιβολή του κλεισίματος των οίκων ανοχής στα μέρη της ως «αυθαίρετη», που έχει κάνει τις εργάτριες του σεξ «οικονομικά εξουθενωμένες».

«Θα ήταν κατανοητό αν ο κυβερνήτης κρατούσε όλες τις επιχειρήσεις στενής επαφής κλειστές. Αλλά, το γεγονός ότι τα κέντρα μασάζ, οι αισθητικοί, οι υπηρεσίες συνοδών και άλλα μη απαραίτητα επαγγέλματα ξανάνοιξαν, με κάνει να πιστεύω ότι η απόφαση του κυβερνήτη να κρατήσει κλειστούς τους οίκους ανοχής είναι μια κατάφωρη μεροληψία σε βάρος των εργαζομένων στον τομέα του σεξ στην πολιτεία», αναφέρει σε επιστολή της η εκδιδόμενη, που φέρεται ότι βγάζει από τη δουλειά της… 1.000.000 δολάρια ετησίως!

Για να εξασφαλίζει τα προς το ζην εν τω μεταξύ, η Alice έχει ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans, αλλά και σελίδα στο GoFundMe, για να συγκεντρώσει χρήματα για τα δικαστικά έξοδα της αγωγής της, όπου έχει ήδη μαζέψει πάνω από 5.500 δολάρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This