Πυροβολισμοί έξω από εκκλησία στο Μανχάταν

Δύο ένστολοι αστυνομικοί έπιασαν τον ύποπτο και τον πυροβόλησαν

Must Read

Έναν ένοπλο άντρα που πυροβολούσε έξω από εκκλησία της Νέας Υόρκης, στο Μανχάταν, πυροβόλησε η αστυνομία, όπως δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της NYPD στο News 4.

O άνδρας σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών αφού άρχισε να ρίχνει με δυο πιστόλια, χωρίς κατά τα φαινόμενα να στοχεύει κανέναν, λίγη ώρα αφότου χορωδία είχε ψάλει χριστουγεννιάτικους ύμνους έξω από καθεδρικό ναό στην καρδιά της αμερικανικής μητρόπολης, ουρλιάζοντας ταυτόχρονα «ρίξτε μου», «σκοτώστε με».

Η αστυνομία ανέσυρε τα δύο πιστόλια και σακίδιο πλάτης που φόραγε ο άνδρας, που περιείχε ένα δοχείο με καύσιμο, σχοινιά, καλώδια και μαχαίρια.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε να πυροβολεί στον καθεδρικό ναό Saint John the Divine κοντά στο πάρκο Morningside, όπου δινόταν μια παράταση της χορωδίας, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Πόλης της Νέας Υόρκης Έντουαρντ Ρίλεϊ δήλωσε πως ο ένοπλος πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, αλλά κανείς αστυνομικός δεν τραυματίστηκε.

Η Πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος του Μανχάταν Γκέιλ Μπρούερ είχε επιβεβαίωσε τους πυροβολισμούς με ένα tweet. Είπε ότι δύο από τα μέλη του προσωπικού της βρίσκονταν στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της εκκλησίας τη στιγμή των πυροβολισμών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This