Καλιφόρνια: 19χρονος ο πιθανός «μακελάρης» του φεστιβάλ τροφίμων

Must Read

Έναν ύποπτο συνεργό του ενόπλου που άνοιξε πυρ και σκότωσε τρεις ανθρώπους ενώ τραυμάτισε άλλους 15 στο Γκιλρόι, στα νότια του Σαν Φρανσίσκο, κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης τροφίμων και ποτών την Κυριακή, αναζητά η αστυνομία της Καλιφόρνια.

Ο δράστης σκοτώθηκε από αστυνομικούς λίγη ώρα αφότου άρχισε να πυροβολεί τον κόσμο στο τριήμερο Φεστιβάλ Σκόρδου του Γκιλρόι. Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CBS News και NBC News, που επικαλούνται πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, πρόκειται για τον 19χρονο Σαντίνο Ουίλιαμ Λέγκαν.

Και δεύτερος ύποπτος

Ο Λέγκαν φαίνεται ότι είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από το φεστιβάλ, μαζί με σχόλια με τα οποία εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του, στον λογαριασμό του στο Instagram λίγο πριν ανοίξει πυρ. Ο λογαριασμός αυτός ανοίχτηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες και απενεργοποιήθηκε κάποια στιγμή σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι αρχές κάνουν λόγο και για ένα συνεργό που ενδέχεται να είχε ο δράστης. Ένας δεύτερο ύποπτος «ενεπλάκη με κάποιον τρόπο, αλλά δεν γνωρίζουμε με ποιον ακριβώς», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκιλρόι, Σκοτ Σμίθι. «Δεν έχουμε ιδέα ποιο ήταν το κίνητρο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This