Χάκερ «χτύπησαν» κλινικές πλαστικής χειρουργικής και τώρα απειλούν να… ξεμπροστιάσουν την celebrity πελατεία τους!

Στην κατοχή των κυβερνοεγκληματιών περιήλθαν πάνω από 900GB φωτογραφιών από το «πριν» και το «μετά» των επεμβάσεων

Must Read

Χάκερ απειλούν με φωτογραφίες από το «πριν» και το «μετά» Βρετανίδες που έγιναν γνωστές από ριάλιτι, οι οποίες υπέκυψαν στη γοητεία της… πλαστικής!

Η ομάδα των κυβερνοεγκληματιών REvil υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της πάνω από 900 gigabytes φωτογραφιών, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή της από «χτύπημα» σε αλυσίδα νοσοκομείων που προτιμούν οι σταρ για να κάνουν τις πλαστικές επεμβάσεις τους. Όπως επισημαίνουν οι χάκερ, οι «πολύ προσωπικές φωτογραφίες των πελατών» δεν είναι «και τόσο ευχάριστο θέαμα».

Πολλές διάσημες από τα βρετανικά ριάλιτι καθώς και άλλες celebrities, όπως η τραγουδίστρια των Atomic Kitten Κέρι Κατόνα και η ηθοποιός Τίνα Μαλόουν, έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς ότι έχουν… περάσει από τα νυστέρια των γιατρών στις 11 κλινικές του Hospital Group, το οποίο ειδικεύεται σε επεμβάσεις απώλειας βάρους, σε πλαστικές στήθους και μύτης.

Πολλές φωτογραφίες δεν περιλαμβάνουν πρόσωπο

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του BBC, η διεύθυνση του ομίλου επικοινώνησε με τους πελάτες του και τους ενημέρωσε για την κυβερνοεπίθεση. Ωστόσο, επισημαίνει ότι πολλές από τις φωτογραφίες «πριν» και «μετά» που υπήρχαν στα αρχεία δεν περιλάμβαναν το πρόσωπο των πελατών. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τα συστήματά μας υπέστησαν παραβίαση της ασφάλειας δεδομένων», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο όμιλος, ο οποίος διευκρίνισε, επίσης, ότι, προς το παρόν, δεν έχουν τεθεί σε κίνδυνο στοιχεία όπως οι πιστωτικές κάρτες των πελατών τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This