Κύκνος διέκοψε δρομολόγια σιδηροδρόμων στη Γερμανία επειδή θρηνούσε το ταίρι του!

Must Read

Το πένθος ενός κύκνου ακινητοποίησε περισσότερα από 20 τρένα στη Γερμανία για… σχεδόν μία ώρα!

Ο νεαρός κύκνος θρηνούσε τον θάνατο του ταιριού του πάνω στις ράγες τρένων υψηλής ταχύτητας που συνδέουν την Κάσελ με την Γκέτινγκεν, στην κεντρική Γερμανία, πριν τελικά τον απομακρύνουν πυροσβέστες. Εκτιμάται ότι τα δύο πουλιά πέταγαν πάνω από τις ράγες, όταν το ένα σκοτώθηκε, πιθανόν διότι άγγιξε εναέρια ηλεκτροφόρα καλώδια.

Το άλλο πουλί, θρηνώντας, κάθισε στο πλάι του νεκρού ταιριού του και αντιστάθηκε στις προσπάθειες των σιδηροδρομικών να το απομακρύνουν από τις ράγες. Χρειάστηκε να επέμβουν πυροσβέστες με ειδικό εξοπλισμό για να απομακρύνουν τον νεκρό κύκνο και το ταίρι του, σώο και ασφαλές, από την περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This