Τρίτη 11/5/2021

Νοσηλευτής στην Ινδονησία έχασε την δουλειά του γιατί είχε ερωτική επαφή με κορωνοασθενή!

Με ποινή φυλάκισης δέκα ετών κινδυνεύει ένας νοσοκόμος στην Ινδονησία, ο οποίος ήρθε σε ερωτική επαφή με ασθενή που έχει κορωνοϊό.

Ο  άντρας, που εργαζόταν στο νοσοκομείο της Τζακάρτα Wisma Atlet Emergency Hospital, νόμιζε ότι δεν θα μάθαινε κανείς για τις ερωτικές του περιπέτειες, ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς τον παρτενέρ του, ο οποίος τον… «κάρφωσε» στο twitter.

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο ασθενής έκανε γνωστό στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ότι έκανε σεξ με τον νοσηλευτή στην τουαλέτα του νοσοκομείου, όμως οι followers ήταν δύσπιστοι και τότε εκείνος για να τους πείσει δημοσίευσε φωτογραφίες από τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον νοσηλευτή πρoτού καταλήξουν στην τουαλέτα.

Γρήγορα τα μηνύματα αυτά έγιναν viral, με συνέπεια να πέσουν στην αντίληψη των αστυνομικών Αρχών της Ινδονησίας. Επειτα από ανάκριση, οι δυο άντρες ομολόγησαν την πράξη τους.

Ως εκ τούτου, ο νοσοκόμος έχασε την δουλειά του, ενώ και οι δύο άνδρες παραπέμφθηκαν σε δίκη, καθώς το γκέι σεξ απαγορεύεται στη χώρα και τιμωρείται ακόμη και με 10 χρόνια φυλάκιση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ