Μίσος και προπαγάνδα νεαρών Τούρκων στο TikTok για την Κωνσταντινούπολη (video)

Τραγουδούν «δεν μπορείτε να πάτε πίσω στην Κωνσταντινούπολη»

Must Read

Ο Ταγίπ Ερντογάν «μπολιάζει» τη νέα γενιά των Τούρκων με φανατισμό και μίσος για τους Έλληνες.

Στη γνωστή πλατφόρμα του TikTok που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις νεαρές ηλικίες, το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε το ξέσπασμα μιας ανθελληνικής προπαγάνδας, με στόχο την Κωνσταντινούπολη.

Η πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που έγινε το κέντρο πολιτισμού αλλά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των Τούρκων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η λέξη «Istanbul» σημαίνει πόλη του Ισλάμ και ότι δεν προέρχεται από την δωρική απόδοση της φράσης «Εις την Πόλη»!

Μια διασκευή του  τραγουδιού «Istanbul» που γράφτηκε το 1958 και ερμηνεύτηκε από το συγκρότημα «The Four Lads» έγινε viral στη δημοφιλή πλατφόρμα, με νεαρούς Τούρκους να στέλνουν «μήνυμα» στους Έλληνες να ξεχάσουν την Κωνσταντινούπολη για πάντα.

@mervefrbIt‘s all in the past. ??❤️??##fypシ ##acayipiyikeşfet ##beniönecikartiktok ##acayipiyivideolar ##constantinople ##istanbul ##turkish♬ original sound – ????????

Η άθλια τουρκική προπαγάνδα έχει φτάσει στα αυτιά των νεαρών Ελλήνων οι οποίοι με βίντεο – απαντήσεις, υπενθυμίζουν και ξεκαθαρίζουν στην παγκόσμια πλατφόρμα την αρπαγή και την λεηλασία.

@berna_tsnIstanbul✨##istanbul##turkey##greek##constantinople##takemeback##fyp##fy ??❤️?? 🙂♬ original sound – ????????

@tea.flk##ντουέτο με @mervefrb ##hate ##2021 ##greekgirl ##fy ##foryoupage ##greece ##konstantinoupoli ##instanbul ##history ##greek♬ original sound – ????????

@georgio_the_greek##duet with @sila.kar_ ##greek##orthodoxchristian##byzantine##ελληνικοτικτοκ##history##fyp♬ original sound – ????????

@a1eyna.54now it’s istanbul ?? ##vienna ##fy ##langeweile♬ original sound – ????????

@mariamnotmaryamLeggete la mia bio se vi va❤️ ##fyp ##perte ##followme ##viral♬ original sound – ????????

@konstantinakoliali##greece ##viral##turkey ##foryou##fyp##peace ❤️????♬ original sound – ????????

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This