Μυστήριο στην Τουρκία! Διερμηνέας βρέθηκε νεκρή με πλαστική σακούλα στο κεφάλι

«Αποκλείεται να αυτοκτόνησε» δηλώνουν οι συγγενείς της

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Kristina Novitskaya στην Τουρκία, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμερισμά της, δεμένη με χειροπέδες.

Η 30χρονη που εργαζόταν ως διερμηνέας και έμενε στο Bodrum εντοπίστηκε καθισμένη σε καρέκλα, με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι της, ενώ τα χέρια της ήταν δεμένα.

Την ίδια στιγμή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η τουρκική αστυνομία υποστηρίζει ότι πρόκειται για αυτοκτονία επειδή στο διαμέρισμά της δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, τα παράθυρα ήταν κλειστά και η πόρτα κλειδωμένη από μέσα.

Από πλευρά τους, οικογένεια και φίλοι της 30χρονης υποστηρίζουν ότι σε καμία περίπτωση η δεν θα έβαζε τέλος στη ζωή της και μάλιστα με τρόπο ο οποίος δεν μπορεί να εξηγηθεί!

Τα ακριβή αίτια θανάτου της εντυπωσιακής Ουκρανής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο οι αστυνομικοί επιμένουν στο σενάριο αυτοκτονίας, κάνοντας λόγο για κατάθλιψη της νεαρής γυναίκας επειδή λόγω πανδημίας είχε σταματήσει να εργάζεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This