Παλιοσίδερα η αξίας 400.000 δολαρίων Lamborghini ποδοσφαιριστή της Premier League! (video)

Ο ίδιος συνελήφθη να την έχει στουκάρει σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, οδηγώντας μεθυσμένος

Must Read

«Σμπαράλια» κατάντησε η Lamborghini αξίας 400.000 δολαρίων του άσου της Premier League, Λις Μουσέ, καθώς, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ενεπλάκη σε τροχαίο.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η αστυνομία κλήθηκε σε έναν δρόμο του Σέφιλντ, προχωρώντας στη σύλληψη δύο νεαρών (οδηγού και συνοδηγού), οι οποίοι, έπεσαν με μια Lamborghini πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στο Abbeydale Road South. Οι Αρχές συνέλαβαν τους δύο άνδρες για οδήγηση πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας, αλλά και για πρόκληση ζημιών σε άλλα αυτοκίνητα, ενώ φέρεται πως οι συλληφθέντες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

https://youtu.be/8O2eGPWmqlg

Επίσημα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο έχει διαρρεύσει η πληροφορία πως το πανάκριβο supercar ανήκει στον 24χρονο ποδοσφαιριστή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Λις Μουσέ. Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι του συλλόγου, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, τόνισαν πως η Σέφιλντ είναι ενήμερη για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και διεξάγει «εσωτερική έρευνα» για το συμβάν.

Αν, πάντως, αποδειχτεί ότι η… μακαρίτισσα Lamborghini ανήκει όντως στον Μουσέ, θα είναι μια ακόμη δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα που φιγουράρει ολομόναχη στον… πάτο της βαθμολογίας της Premier League, όπως εύστοχα σχολιάζει ο παρακάτω:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This