ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μάνα και κόρη με 33 χρόνια διαφορά, μοιάζουν σαν… δίδυμες! (video)

Must Read

Η 51χρονη Chingmy Yau από το Χονγκ Κονγκ, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, χάρη σε μια φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο Instagram, στην οποία μοιάζει σχεδόν συνομήλικη με τη… 18χρονη κόρη της!

Η Yau, η οποία στα 19 της συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Χονγκ Κονγκ 1987, ενώ το 1994 έγινε γνωστή παγκοσμίως, χάρη στη συμμετοχή της στη δραματική περιπέτεια «God of Gamblers Returns», μοιάζει σαν να μην έχει περάσει ημέρα από πάνω της έκτοτε.

Παντρεμένη με τον μεγιστάνα της μόδας του Χονγκ Κονγκ, Sham Kar Wai, η Yau, που έχει εγκαταλείψει την ηθοποιία εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια, για την εντυπωσιακή ομορφιά της είχε κερδίσει την προσφώνηση «η θεά του σεξ του Χονγκ Κονγκ».

Πλέον, μπορούν κάλλιστα να την αποκαλούν… «εκείνη που ανακάλυψε την πηγή της αιώνιας νεότητας», καθώς στην περίφημη φωτογραφία όπου ποζάρει στο πλευρό της μεγάλης κόρης της, είναι πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ποια είναι ποια, καθώς πέρα από συνομήλικες μοιάζουν και εντυπωσιακά στην εμφάνιση!

  • Εδώ η Chingmy Yau σε… δράση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This