Τρίτη 27/7/2021

Ένας τόνος πακιστανικής ηρωίνης μέσω διπλωματικού φορτίου με εμπλοκή Τούρκων!

Σε επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις ασφαλείας στην πόλη Λβιβ της Ουκρανίας, κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης μεγαλύτερης του ενός τόνου! Με αξία αξία 2,3 δις γκρίβνα (περίπου 598 εκ. τουρκικές λίρες). Στην επιχείρηση συνελήφθησαν 4 Τούρκοι πολίτες!

Η διεθνής εγκληματική οργάνωση είχε σχεδιάσει τα ναρκωτικά που έφτασαν στην Ουκρανία μέσω θαλάσσης από το Πακιστάν, να σταλούν στην ΕΕ, με το προκάλυμμα του διπλωματικού φορτίου!

narkotika oukrania1

narkotika oukrania2

Αναφέρεται επίσης πως η έρευνα σχετικά με το περιστατικό συνεχίζεται, ενώ έχουν παρθεί και τα απαραίτητα μέτρα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών του εγκληματικού δικτύου.

Το πολύ σοβαρό της υπόθεσης είναι η εμπλοκή διπλωματών, μιας και δεν είναι δυνατόν να μεταφερθεί τέτοια ποσότητα ναρκωτικών χωρίς εκ των έσω βοήθεια, όταν μάλιστα υπάρχει και το πρόσφατο παράδειγμα με τα όσα συνέβησαν στα σύνορα Τουρκίας – Βουλγαρίας, που και εκεί είχαμε την εμπλοκή Τούρκου διπλωμάτη!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ