Άνοιξαν τις πτήσεις από Βρετανία με τον μεταλλαγμένο ιό και τώρα ανοίγουν τα σχολεία!

Κύριο χαρακτηριστικό του μεταλλαγμένου κορονοϊού είναι η υψηλή μεταδοτικότητα στις μικρές ηλικίες!

Must Read

Σε δηλώσεις του χθες ο Γάλλος πρωθυπουργός, έκανε λόγο για χαοτική κατάσταση στην μεγάλη Βρετανία λόγω της μετάλλαξης του Κορωνοϊού, αποκαλύπτοντας πως το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της μετάλλαξης είναι η μεγαλύτερη μεταδοτικότητα και η θραύση που κάνει στις νεαρές ηλικίες. Δηλαδή στα παιδιά. Δηλαδή στους μαθητές.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της έκανε το αδιανόητο, άνοιξε τις πτήσεις από μεγάλη Βρετανία. Με αποτέλεσμα αμέσως μετά να εντοπιστούν τέσσερα κρούσματα με τον νέο μεταλλαγμένο κορονοϊό στην Ελλάδα. Μετά από αυτό, παίρνει και την απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία.

Την ώρα λοιπόν που τόσο η Γερμανίδα καγκελάριος όσο και ο Γάλλος πρωθυπουργός με δραματικές δηλώσεις τους έκανα λόγο για επιδείνωση της κατάστασης και τρίτου, σφοδρότερο κύματος πανδημίας, 180.000 Έλληνες εκπαιδευτικοί θα μετακινηθούν χωρίς την διενέργεια τεστ σε κάθε άκρη αυτής της χώρας για να έλθουν σε επαφή με 500.000 μαθητές, επίσης χωρίς τεστς σε τάξεις με 25 μαθητές. Την ώρα που το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού έχει έρθει στην Ελλάδα.

Είναι κρίσιμη η κατάσταση της πανδημίας, είναι πρωτόγνωρη, αλλά τέτοια λάθη είναι ασυγχώρητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This