«Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου»: Αυτό είναι το… τσίρκο του Τραμπ που πρωταγωνίστησε στα έκτροπα!  

Συνωμοσιολόγοι, χεβιμεταλάδες, αλλά και τέκνα ευυπόληπτων προσωπικοτήτων των ΗΠΑ

Must Read

Μετά τον «Μπλεκ» και τον 60χρονο από το Αρκάνσας που… άπλωσε τα πόδια του στο γραφείο της Πελόζι, έρχονται στο φως ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τον βίο και την πολιτεία μερικών εκ των εισβολέων του Καπιτωλίου, που προέρχονταν σχεδόν από όλες τις πολιτείες της χώρας!

Συνωμοσιολόγοι, χεβιμεταλάδες, ακόμα και τέκνα ευυπόληπτων προσωπικοτήτων των ΗΠΑ αποκαλύπτεται ότι απαρτίζουν το «τσίρκο» του Τραμπ, που, ωθούμενο από τη ρητορική του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα, έσπειρε το… χάος στους χώρους του αμερικανικού Κοινοβουλίου ανήμερα τα Θεοφάνια.

Άνταμ Τζόνσον

Κουβαλώντας το… πόντιουμ ομιλιών της Νάνσι Πελόζι, ο 30χρονος από τη Φλόριντα, φορώντας ένα σκουφί Τραμπ, χάρισε το πιο λαμπερό χαμόγελό του στους φωτογράφους. Αυτή που επωμίζεται περισσότερο το βάρος της «διάρρηξης» του Τζόνσον, είναι η γιατρός σύζυγός του, η οποία δέχεται πληθώρα σαρκαστικών μηνυμάτων στα social media τα τελευταία 24ωρα.

Άαρον Μοστόφσκι

Ο τύπος με το γούνινο κοστούμι, το αλεξίσφαιρο γιλέκο και την γκλίτσα, ο οποίος δήλωνε ότι πήγε να διαμαρτυρηθεί για τις «κλεμμένες» εκλογές του Τραμπ, είναι ο γιος του Σλόμο Μοστόφσκι, δικαστή του ανώτερου δικαστηρίου του Μπρούκλιν. Στο πλευρό του είχε και τον αδερφό του, Νάχμαν, ο οποίος, όμως, δεν μπήκε στο κτίριο.

Τζον Σάφερ

Ο 52χρονος κιθαρίστας του χέβι μέταλ συγκροτήματος Iced Earth είχε φανεί «προφητικός» σε περσινή συνέντευξή του, όταν δήλωνε στη γερμανική «Die Welt», κατά τη διάρκεια άλλης συγκέντρωσης στην Ουάσινγκτον: «Αν κάποιος χρησιμοποιήσει βία σε βάρος μας, θα αντιδράσουμε ανάλογα. Δεν το θέλουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι».

Μάθιου Χέιμπαχ

Φωτογραφιζόμενος δίπλα στον Τζέικ Αντζέλι, ο 29χρονος Χέιμπαχ θεωρείται από το Southern Poverty Law Center, ένα παρατηρητήριο εξτρεμιστικών οργανώσεων, «το πρόσωπο μιας νέας γενιάς λευκών εθνικιστών». Ο Χέιμπαχ θεωρείται ένας από τους διοργανωτές της πορείας ακροδεξιών στο Σάρλοτβιλ τον Αύγουστο του 2017, στο περιθώριο της οποίας μια γυναίκα σκοτώθηκε από έναν νεοναζί.

Τιμ Τζόνετ

Εθνικιστής που είχε συμμετάσχει και αυτός στην ακροδεξιά πορεία του Σάρλοτβιλ το 2017, και online προσωπικότητα γνωστή με το ψευδώνυμο «Baked Alaska», ο Τζόνετ στη διάρκεια των επεισοδίων ανέβαζε βίντεο που έδειχναν υποστηρικτές του Τραμπ να φοράνε καπελάκια «MAGA» και έβγαζε selfies με τους άνδρες ασφαλείας που τους ζητούσαν να εγκαταλείψουν το κτίριο.

Λι Αν Λακ

Δεν μπήκε μέσα στο Καπιτώλιο, αλλά έκλεψε αναμφίβολα τις εντυπώσεις στον αύλειο χώρο, ντυμένη Άγαλμα της Ελευθερίας. Η Λακ, για την οποία δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, κρατούσε έναν αυτοσχέδιο πυρσό, ενώ φώναζε συνθήματα κατά του Τζο Μπάιντεν, θεωρώντας και αυτή ότι αδίκως θα ορκιστεί πρόεδρος στις 20 Ιανουαρίου.

Πολ Ντέιβις

Ο δικηγόρος Ντέιβις έκανε live streaming τα όσα συνέβαιναν έξω από το Καπιτώλιο στους followers του που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν. Η συμπεριφορά του αυτή του κόστισε τη δουλειά του στην Goosehead Insurance, η οποία σε ανακοίνωσή της εξήγησε ότι οι «πράξεις του δεν αντιπροσωπεύουν» την εταιρία.

Κριστίνα Μάλιμον

Η 28χρονη διοργανώτρια του προεκλογικού event με τις βάρκες στο Πόρτλαντ του Όρεγκον τον περασμένο Αύγουστο, που είχε ως αποτέλεσμα να βουλιάξει μια βάρκα, συνελήφθη μαζί με την 54χρονη μητέρα της, Γεβγένια Μάλιμον, για την παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Είναι επίσης μέλος της νεολαίας των Ρεπουμπλικάνων στο Όρεγκον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This