Αμερικανός διπλωμάτης κατηγορείται ότι νάρκωνε και κακοποιούσε σεξουαλικά γυναίκες – Τουλάχιστον 23 τα θύματά του

Τις φωτογράφιζε ενόσω ήταν αναίσθητες στο κρεβάτι του

Must Read

Νέες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Αμερικανός διπλωμάτης, Μπράιαν Τζέφρι Ρέιμοντ, που κατηγορείται ότι νάρκωσε, κακοποίησε σεξουαλικά και φωτογράφισε αναίσθητες τουλάχιστον 23 γυναίκες στο διαμέρισμά του, κοντά στην αμερικανική πρεσβεία, στην πρωτεύουσα του Μεξικού.

Την ώρα που το FBI αποκάλυπτε για πρώτη φορά το πρόσωπό του, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του, ο 44χρονος Ρέιμοντ κατηγορούνταν για δύο ακόμη σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος Αμερικανίδας.

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της στο πρώτο τους ραντεβού στην Καλιφόρνια τον Φεβρουάριο του 2018, αλλά δεν έδωσε σημασία. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ο Ρέιμοντ την έπεισε να τον επισκεφτεί στο Μεξικό, όπου έχασε ξανά τις αισθήσεις της. Ξεψαχνίζοντας τις ηλεκτρονικές συσκευές του διπλωμάτη, το FBI ανακάλυψε 77 ανατριχιαστικές φωτογραφίες του μαζί με τη γυναίκα που αποδείκνυαν τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ήταν αναίσθητη και ο διπλωμάτης της κρατούσε τα μάτια ανοιχτά με τα δάχτυλά του

Μάλιστα, Αμερικανός εισαγγελέας αποκάλυψε ότι σε μια φωτογραφία η γυναίκα ήταν αναίσθητη, την ώρα που ο διπλωμάτης κρατούσε με τα δάχτυλά του ανοιχτά τα μάτια της, ενώ με το άλλο χέρι του κατέβαζε το εσώρουχό της. Όπως «μαρτυρούν» οι φωτογραφίες ο 44χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά στη γυναίκα, ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη από ναρκωτική ουσία που της είχε χορηγήσει, τόσο στην Καλιφόρνια όσο και στη Μέξικο Σίτι.

Η αστυνομική έρευνα άρχισε στις 14 Μαΐου όταν μια γυναίκα βγήκε γυμνή στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του και ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια. Όταν οι αστυνομικοί την παρέλαβαν, ήταν σε κατάσταση υστερίας, γυμνή και τόσο μεθυσμένη ώστε δεν ήταν σε θέση να σταθεί στα πόδια της και να βαδίσει. Όπως διαπιστώθηκε ο Ρέιμοντ είχε ναρκώσει και βιάσει, όσο ήταν αναίσθητες, τουλάχιστον 23 γυναίκες στο διαμέρισμά του στη Μέξικο Σίτι, βγάζοντας και φωτογραφίες.

Ο διπλωμάτης συνελήφθη από το FBI πέρυσι τον Οκτώβριο στο Σαν Ντιέγκο, τέσσερις μήνες αφότου παραιτήθηκε από την εργασία του στην αμερικανική πρεσβεία του Σίτι.

Ισχυρίστηκε ότι η ερωτική επαφή ήταν συναινετική

Από τη δική του πλευρά, ισχυρίστηκε ότι η σεξουαλική επαφή με την γυναίκα αυτή έγινε κατόπιν συναίνεσης και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε κακοποίηση ή βιασμός. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος έφυγε αμέσως από τη χώρα με κατεύθυνση τις ΗΠΑ, κάνοντας χρήση της διπλωματικής του ασυλίας. Διέμεινε επί δύο εβδομάδες στη Βόρεια Βιρτζίνια κλεισμένος σε σπίτι, πριν δεχτεί να δώσει κατάθεση σε πράκτορες του FBI. Αφού επανέλαβε το ίδιο επιχείρημα, ότι δηλαδή το σεξ με την αλλόφρονα και μεθυσμένη γυναίκα στο Μεξικό ήταν συναινετικό, οδηγήθηκε στο κρατητήριο. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This