Κορωνοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων στο Ισραήλ παρά τους μαζικούς εμβολιασμούς!

Κατάσταση συναγερμού στο Ισραήλ, παρά το εκτενές πρόγραμμα εμβολιασμών

Must Read

Εξαιρετικά ανησυχητική η εξέλιξη του κορονοϊού στο Ισραήλ, παρά το ότι η χώρα έχει το αρτιότερο πρόγραμμα εμβολιασμού στον κόσμο.

Ενώ ήδη έχουν εμβολιαστεί σχεδόν 2 εκατομμύρια πολίτες με την πρώτη δόση του εμβολίου, το Ισραήλ κατέγραψε χθες ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων, με τις νέες μολύνσεις να φτάνουν τις 10.000! Αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι τα δύσκολα για την πανδημία είναι μπροστά μας, όπως είχαν αποκαλύψει τόσο ο πρωθυπουργός της Γαλλίας όσο και η καγκελάριος Μέρκελ.

Το Ισραήλ έχει αυτή την στιγμή 74.639 ενεργές περιπτώσεις. 3.704 άνθρωποι έχουν πεθάνει ενώ 1.850.419 άτομα έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Στη Δυτική Όχθη, υπάρχουν 7.817 ενεργά κρούσματα και 1.312 θάνατοι, και στη Γάζα 7.907 ενεργά περιστατικά και 447 θάνατοι.
Εν τω μεταξύ, οι Παλαιστίνιοι στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα περιμένουν να λάβουν εμβόλια, κάτι το οποίο θα χρειαστεί ακόμη μήνες για να γίνει, ενώ οι τοπικές αρχές αγωνίζονται να διατηρήσουν τα ποσοστά νέων κρουσμάτων χαμηλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This