Αδιανόητο! Ιδιοκτήτης αφαίρεσε τα μάτια του σκύλου του και μετά τον εγκατέλειψε (video)

Έβγαλε τα μάτια του σκύλου του αντί να πληρώσει τη θεραπεία και μετά τον παράτησε

Must Read

H τραγική ιστορία του Λούις κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Ο 3χρονος Λούις έφτασε στο καταφύγιο ζώων Helen Woodward Animal Center της Καλιφόρνια, όταν ένας εθελοντής τον βρήκε παρατημένο σε ένα χώρο φύλαξης αδέσποτων. Ο ιδιοκτήτης του τον πήγε εκεί για να τον εγκαταλείψει, επειδή δεν μπορούσε να ζει με έναν τυφλό σκύλο.

Αυτό όμως που προκαλεί οργή στην υπόθεση, είναι πως ο Λούις έμεινε τυφλός όταν μετά από μια μόλυνση στα μάτια, ο ιδιοκτήτης του επέλεξε να του τα αφαιρέσει με επέμβαση αντί να πληρώσει την αγωγή της θεραπείας, η οποία κόστιζε παραπάνω.

Μόλις ο μικρός Λούις επέστρεψε στο σπίτι του μετά την επέμβαση της αφαίρεσης ματιών, η οικογένεια που τον φιλοξενούσε αποφάσισε να τον διώξει γιατί δεν μπορούσε να συνηθίσει ότι ο σκύλος τους δεν βλέπει.

Οι εθελοντές της Helen Woodward Animal Center κατάφεραν να βρουν ένα ασφαλές σπίτι για το ζώο που, όπως αποδείχτηκε, υπέφερε και από παλαιότερους τραυματισμούς που δεν είχαν θεραπευτεί.

Στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα με το παράδειγμα του Λούις, οι εθελοντές υπενθυμίζουν ότι η υιοθεσία ενός ζώου είναι ευθύνη και ότι όσους αναλαμβάνουν την φροντίδα τους είναι υποχρεωμένοι να την προσφέρουν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This