Η βίαιη και μοχθηρή Λουσίλ Μπολ, οι επικοί τσακωμοί με τον μέθυσο σύζυγό της, Ντέζι Αρνάζ και οι ερωμένες

Αποκαλύψεις για την ζωή του ζευγαριού που αγαπήθηκε από τις ΗΠΑ μέσω της σειράς «I Love Lucy»

Must Read

Στη μικρή οθόνη η βραβευμένη με τέσσερα Emmy Λουσίλ Μπολ ενσάρκωνε την πιο αξιαγάπητη σύζυγο των ΗΠΑ, όμως στην πραγματική ζωή η κωμικός φαίνεται ότι ήταν μια βίαιη, μοχθηρή γυναίκα, που βίωσε έναν εφιάλτη, καθώς ο τηλεοπτικός σύζυγός της
που ήταν και ο πραγματικός άντρας της, Ντέζι Αρνάζ, ήταν μέθυσος και κυνηγός του ποδόγυρου.

Το ανατριχιαστικό πορτρέτο της Μπολ σκιαγραφεί ο Τομ Λέοναρντ της «Daily Mail», με αφορμή το γύρισμα ταινίας για τη ζωή της με τίτλο «Being The Ricardos», στην οποία θα την υποδυθεί η Νικόλ Κίντμαν, ενώ τον Αρνάζ θα παίξει ο Χαβιέ Μπαρδέμ.

Η κωμική σειρά «I Love Lucy» έβαλε την Μπολ σαν «Λούσι Ρικάρντο» στο σπίτι των αμερικανικών οικογενειών τη δεκαετία του ’50. Οι τηλεθεατές τη λάτρεψαν δίπλα στον Ντέζι Αρνάζ, ο οποίος ήταν σύζυγός της τόσο στη σειρά όσο και στη ζωή.

Καυγάδες και απιστίες η καθημερινότητα του ζευγαριού

Οταν όμως έσβηναν τα φώτα στα γυρίσματα ξεσπούσαν ομηρικοί καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι. «Σπάνια δεν άρπαζαν από τον λαιμό ο ένας τον άλλον ή δεν έπεφταν στο κρεβάτι κάποιου άλλου» γράφει χαρακτηριστικά ο Λέοναρντ.

Ο δημοσιογράφος παρουσιάζει την Μπολ ως μια κυκλοθυμική «τύραννο του Χόλιγουντ» με τάση να γίνει βίαιη, η οποία ήταν μοχθηρή με τους εργαζομένους στο τηλεοπτικό πλατό. Ο Αρνάζ δεν ήταν καλύτερός της, καθώς ήταν τζογαδόρος, συνήθως μεθυσμένος και όχι μόνο την απατούσε συνεχώς, αλλά ζητούσε και… κατανόηση από πάνω. Συνήθιζε να της λέει ότι οι ερωμένες του «ήταν πόρνες», οπότε η απιστία του «δεν μετρούσε»!

Η Μπολ και ο Αρνάζ χώρισαν ύστερα από 19 χρόνια γάμου, το 1960, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά. Η ηθοποιός πέθανε το 1989, ενώ ο πρώην σύζυγός της είχε φύγει από τη ζωή τρία χρόνια νωρίτερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This