Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Ηλεκτροσόκ για την Τουρκία: Η Χίλαρι Κλίντον κι η κόρη της Τσέλσι παράγουν τηλεοπτική σειρά για τις Κούρδισσες μαχήτριες!

Θα είναι μια προσαρμογή του βιβλίου «Οι Κόρες του Κομπάνι: Μια ιστορία Επανάστασης, Θάρρους και Δικαιοσύνης»,

Η Χίλαρι Κλίντον είναι ακόμα μεγάλη «παίκτρια» στους Δημοκρατικούς και το γεγονός ότι σκοπεύει να συμβάλλει άμεση στην προώθηση μιας καλής εικόνας για τους Κούρδους που πολέμησαν το ISIS στη Συρία είναι κάκιστο μαντάτο για την Τουρκία του Ερντογάν, που «φλερτάρισε» πολύ με το Ισλαμικό Κράτος.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον και η κόρη της έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό δράμα βασισμένο στις περιπέτειες και τους αγώνες των Κουρδισσών πολεμιστριών στη Συρία.

Η σειρά, για την οποία αρχικά έγινε μνεία από το Hollywood Reporter τη Δευτέρα, θα είναι μια προσαρμογή του βιβλίου «Οι Κόρες του Κομπάνι: Μια ιστορία Επανάστασης, Θάρρους και Δικαιοσύνης», που έγραψε η συγγραφέας Γκέιλ Τζέματς Λέμον.

Αυτό το βιβλίο βασίζεται σε εκατοντάδες ώρες συνεντεύξεων με μέλη των Γυναικείων Μονάδων Προστασίας (YPJ), της γυναικείας πτέρυγας των Λαϊκών Μονάδων Προστασίας (YPG), της ένοπλης ομάδας που κέρδισε τον διεθνή σεβασμό για τον αγώνα της εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Η σειρά πρόκειται να παραχθεί από την HiddenLight, την εταιρεία παραγωγής που ιδρύθηκε από την Χίλαρι Κλίντον και την κόρη της Τσέλσι.

«Οι Κόρες του Κομπάνι» είναι μια εξαιρετική αφήγηση για τις γενναίες, γυναίκες που αγωνίζονται για δικαιοσύνη και ισότητα», δήλωσε η Κλίντον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ