Πέμπτη 5/8/2021

Έχει ξεφύγει ο Ερντογάν! Κάλεσε τους οπαδούς του να κάνουν μήνυση στον Κιλιτσντάρογλου

Άντε να φαγωθούν μεταξύ τους...

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα ο Ταγίπ Ερντογάν, που έχει ξεφύγει τελείως και στις κινήσεις του μέσα στην Τουρκία, τα έβαλε και με τον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Για να καταλάβετε τι είδους ψυχισμός διακατέχει τον Ερντογάν, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:

«Ο λόγος για τον οποίο το κόμμα ΑΚΡ βγαίνει πρώτο σε κάθε εκλογές , είναι ο δεσμός αγάπης που έχουμε δημιουργήσει με το έθνος μας. Παραδώσαμε 8.000 σπίτια σε σεισμόπληκτους στο Ελαζιγ. Μέχρι τους καλοκαιρινούς μήνες θα φτάσουμε τα 20.000. Συγχαίρω τον επιχειρηματικό μας κόσμο που έκλεισε τον περασμένο χρόνο με 169,5 δις δολάρια εξαγωγών. Θα αρχίσουμε να υποβάλλουμε στην βουλή το πακέτο των μεταρρυθμίσεων. Εκτός από εμάς άλλος κανένας δεν σχεδιάζει το μέλλον. Ο κόσμος δεν δίνει την εξουσία σε μία αντιπολίτευση που το μόνο που υπόσχεται είναι να κατεβάσει τον Ερντογάν. Το κόμμα CHP για να καλύψει τα σκάνδαλα παρενοχλήσεων και βιασμών, αυξάνει τις προσβολές του έναντι στον κόσμο και σε εμάς. Ζήσαμε εποχές όπου στα νοσοκομεία μας υπήρχαν όμηροι-νεκροί. Και αυτά ήταν στην εποχή του κ. Κεμάλ. Το άτομο που βρίσκεται απέναντι μας δεν ξέρει πως λειτουργούν η βιομηχανία, η τεχνολογία, η γεωργία, οι εξαγωγές, τα χρηματοοικονομικά, οι κρατικές υπηρεσίες και ο ιδιωτικός τομέας.

Μιλάνε για πρόωρες εκλογές. Για σας δεν έχει ψωμιά από εδώ. Αν έχεις (σ.σ.: προς τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου) υπομονή θα περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Όλοι όσους τους είπε “κομματικούς” πρέπει να κάνουν μήνυση σε αυτό το άτομο».

Δηλαδή ο Ερντογάν παροτρύνει τους οπαδούς του να κάνουν μηνύσεις κατά του πολιτικού του αντιπάλου. Αν και κάποιοι άλλοι πολιτικοί αντίπαλοί του δεν αντιμετώπισαν μόνο μηνύσεις…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ