Η Mοderna βρήκε τη λύση για να αυξήσει τις δόσεις στα εμβόλιά της

Προτείνει να γεμίζει τα φιαλίδια με 15 δόσεις έναντι των σημερινών 10 δόσεων

Must Read

H Moderna Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι προτείνει να γεμίζει τα φιαλίδια με επιπρόσθετες δόσεις του εμβολίου της κατά της COVID-19, ώστε να διευκολύνει ένα γρανάζι της παραγωγής, καθώς η εταιρεία προσεγγίζει την παρασκευή σχεδόν ενός εκατομμυρίου δόσεων την ημέρα.

«Η εταιρεία προτείνει να γεμίζει τα φιαλίδια με επιπρόσθετες δόσεις του εμβολίου, ως τις 15 δόσεις έναντι των σημερινών 10 δόσεων», αναφέρει η Moderna σε ανακοίνωσή της που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προσθέτει αναφερόμενη στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων: «Η Moderna θα χρειαστεί να έχει περαιτέρω συζητήσεις με την FDA για να εξασφαλίσει ότι η υπηρεσία αυτή βλέπει θετικά την προσέγγιση αυτή προτού την εφαρμόσει».

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Στίβεν Χογκ, αναφέρει ότι οι επιπρόσθετες δόσεις θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση περιορισμών σε επίπεδο παραγωγικής ικανότητας, επισημαίνοντας ότι «πέρα από την ποσότητα του φαρμακευτικού προϊόντος που διατίθεται, υπάρχει επίσης θέμα πόσα φιαλίδια μπορεί κανείς να γεμίσει σε μια δεδομένη χρονική περίοδο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This