Δευτέρα 26/7/2021

Προσάρτηση των Σκοπίων στη Βουλγαρία προτείνει ο αναπληρωτής πρωθυπουργός!

Η αισχρή «Συμφωνία των Πρεσπών» όχι μόνο δεν έλυσε κανένα πρόβλημα αλλά άνοιξε την όρεξη Αλβανών και Βούλγαρων

Σάλος στα Σκόπια με συνέντευξη του αναπληρωτή πρωθυπουργού και υπουργού Άμυνας της Βουλγαρίας, αλλά και προέδρου του βουλγαρικού VMRO, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, στη οποία αναφέρει ότι για το μέλλον της «Βόρειας Μακεδονίας» υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις. Ποιες είναι αυτές;

«Υπάρχει μέλλον, μίλησα με πολλούς πολιτικούς των Σκοπίων και τους λέω ότι έχουν δύο εναλλακτικές λύσεις, μία είναι να ενταχθούν στην Αλβανία σε 20 χρόνια και να γίνουν αλβανική επαρχία και η άλλη είναι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση στο πλαίσιο του βουλγαρικού κράτους».

Το κείμενο και το βίντεο που ακολουθεί δημοσιεύθηκαν από πολλά μέσα ενημέρωσης  των Σκοπίων, καθώς και από τον αλβανικό ιστότοπο του Τέτοβο Ina.

Εδώ ταιριάζει και η παροιμία «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα»! Η αισχρή «Συμφωνία των Πρεσπών» όχι μόνο δεν έλυσε κανένα πρόβλημα αλλά άνοιξε την όρεξη Αλβανών και Βούλγαρων. Ειδικά οι δεύτεροι έχουν και ιστορικό απωθημένο, όταν στις αρχές του περασμένου αιώνα δεν κατάφεραν να εκβουλγαρίσουν την μία και ελληνική Μακεδονία!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ