Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει το πιο ακριβό room service στον κόσμο!

Μια μοναδική εμπειρία σούσι από τον -βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin- σεφ Masa Takayama

Must Read

Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει το πιο ακριβό room service στον κόσμο και δεν είναι άλλο από το «Caldera House» στο Jackson Hole, στο Wyoming των ΗΠΑ. Τι ακριβώς είναι αυτό που προσφέρει και το κόστος του ανέρχεται σε 35.000 δολάρια;

Μια μοναδική εμπειρία σούσι είναι αυτό που προσφέρει το «Caldera House» στο Jackson Hole, από τον βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin, Chef Masa Takayama. Ο σεφ μεταφέρει το μενού από το πολυβραβευμένο εστιατόριο του στη Νέα Υόρκη, στο ξενοδοχείο του Wyoming, προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη in-suite dining εμπειρία.

Συγκεκριμένα, ο Takayama ετοιμάζει ο ίδιος ένα μενού 5 πιάτων για περισσότερους από 12 καλεσμένους, ενώ καθένα από αυτά τα πιάτα θα ετοιμάζεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των παρευρισκόμενων και θα σερβίρεται σε πιάτα και σερβίτσια της εταιρείας του σεφ, Masa Design.

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This