ΝΕΟ ΣΟΚ- Πυροβολισμοί και νεκροί στο Οχάιο (video)

Must Read

Νέο σοκ στις ΗΠΑ. Λίγες ώρες μετά το μακελειό με τους 20 νεκρούς και τους 26 τραυματίες στο Ελ Πάσο του Τέξας, τοπικά ΜΜΕ, όπως η Dayton Daily News, αναφέρουν ότι άγνωστος άνοιξε πυρ στο Ντέιτον του Οχάιο και ότι υπάρχουν δέκα νεκροί με τον δράστη -ίσως- να είναι μεταξύ αυτών.

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν. Συγκεκριμένα, Όλα ξεκίνησαν όταν ένοπλος άνδρας εντοπίστηκε να πυροβολεί έξω από το μπαρ “Ned Peppers”.

«Ο δράστης, που σκότωσε εννέα άτομα στο Ντέιτον πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός, πυροβόλησε τα θύματά του σε λιγότερο από ένα λεπτό, χρησιμοποιώντας όπλο τύπου Καλάσνικοφ», δήλωσε η δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς και «νοσηλεύονται σε τοπικά νοσοκομεία με διάφορα τραύματα».

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, πολλοί άνθρωποι φέρονταν να είχαν τραυματιστεί από πυρά, ενώ στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This