ΚΟΛΠΟΣ: Και άλλο δεξαμενόπλοιο κατέλαβαν οι Φρουροί της Επανάστασης

Must Read

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν κατάσχεσαν ένα ξένο δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο καυσίμων με μερικές αραβικές χώρες, σύμφωνα με σημερινή αναφορά της κρατικής τηλεόρασης του Ιράν, χωρίς να δημοσιοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης κατάσχεσαν ένα δεξαμενόπλοιο στον Περσικό Κόλπο, το οποίο έκανε λαθρεμπόριο καυσίμων με μερικές αραβικές χώρες», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση του Ιράν ο διοικητής του αναφερόμενου επίλεκτου σώματος Ραμεζάν Ζιραχί.

«Το δεξαμενόπλοιο μετέφερε 700.000 λίτρα καυσίμου. Οι επτά ναυτικοί του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου, που έχουν διαφορετικές εθνικότητες, συνελήφθησαν», είπε ο ίδιος.

Τον προηγούμενο μήνα, το Ιράν κατάσχεσε ένα βρετανικό δεξαμενόπλοιο στο Στενό του Χορμούζ, με την Τεχεράνη να ισχυρίζεται ότι παραβίασε ναυτικούς κανονισμούς, ενώ άφησε ένα δεύτερο δεξαμενόπλοιο να συνεχίσει την πορεία του, μετά από σχετική προειδοποίηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This