Απίστευτη τρέλα! Τον έσπρωξε στις ράγες για… πλάκα! (video)

Must Read

Σοκ και τρόμο προκαλεί το απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε σταθμό του μετρό της Μαδρίτης την Παρασκευή το πρωί. Ένας 27χρονος κλώτσησε κι έριξε μέσα στις ράγες χωρίς κανένα εμφανές κίνητρο έναν Ισπανό ακριβώς την ώρα που ερχόταν ο συρμός!

Τα αντανακλαστικά του 23χρονου Ισπανού, που είχε Άγιο, λειτούργησαν τέλεια. Ο ίδιος χώθηκε κατευθείαν στο κενό που υπάρχει δίπλα στις σιδηροτροχιές, προκειμένου να σώσει τη ζωή του, και… τα κατάφερε! Το τρένο πέρασε από δίπλα του χωρίς να τον συντρίψει.

Ο νεαρός άνδρας, όπως είπε αργότερα, δεν γνώριζε τον επιτιθέμενο βραζιλιάνο, ο οποίος είχε συλληφθεί τρεις φορές στο παρελθόν: δυο για τραυματισμούς και μία για επίθεση κατά της αρχής. Μετά το συμβάν ο 27χρονος βραζιλιάνος φυλακίστηκε και κρατείται προσωρινά μέχρι τη δίκη του, χωρίς εγγύηση.

Ο ίδιος, τον Ιούνιο, είχε συλληφθεί, επειδή κατέστρεψε τα έπιπλα στη βεράντα ενός μπαρ  και σαν να μην έφτανε αυτό, έδειρε τον ιδιοκτήτη και έναν πελάτη. Επίσης, είχε ξαναβρεθεί με… «βραχιολάκια», αφού είχε πετάξει ένα αναμμένο τσιγάρο μέσα σε περιπολικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, όταν οι αξιωματικοί έφθασαν στο σταθμό, το προσωπικό ασφαλείας είχε ήδη κρατήσει τον ύποπτο, ο οποίος φορούσε γάντια της πολεμικής τέχνης MMA.

Σημειώνεται πως κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν είδε πριν το περιστατικό κάποια στιγμή έντασης ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση στο μετρό της Μαδρίτης έρχεται μόλις μερικές ημέρες έπειτα από ένα αντίστοιχο περιστατικό στη Φρανκφούρτη, όπου ένα 8χρονο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο όταν ένας άνδρας από την Ερυθραία το έσπρωξε στις ράγες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This