Βασιλιάς Ταϊλάνδης: Από δω η γυναίκα μου κι από δω το αίσθημά μου (video)

Must Read

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, σε μια ασυνήθιστη τελετή για τα ήθη της Δύσης, παρουσίασε στον λαό του την επίσημη ερωμένη του, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του και βασίλισσα την οποία έχει χρήσει στρατηγό και επικεφαλής της προσωπικής φρουράς του.

Ο Μάχα Βατζιραλονγκόρν γιορτάζοντας τα 67α γενέθλιά του, απένειμε επίσημα τον τίτλο της Chao Khun Pra που σημαίνει «επίσημη παλλακίδα», στην 34χρονη Sineenat Wongvajirapakdi.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί επίσημα, η κατά 33 χρόνια νεώτερη ερωμένη του βασιλιά, πέφτει στα πόδια του καθώς εκείνος την χρίει επίσημη ερωμένη του, με ειδική τελετουργία, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του η οποία παρακολουθεί ανέκφραστη. Η Sineenat που είναι μέλος της προσωπικής φρουράς τιμήθηκε επίσης με τον τίτλο του «Λευκού Ελέφαντα».

Η τελετή θυμίζει την αντίστοιχη στις αρχές Μαΐου όπου στα πόδια του βασιλιά ήταν πεσμένη η 41χρονη βασίλισσα Σουτίντα, την οποία είχε γνωρίσει όταν εκείνη εργαζόταν ως αεροσυνοδός στην Thai Airways.

Είναι η πρώτη φορά από την εγκαθίδρυση της συνταγματικής μοναρχίας στην Ταϊλάνδη το 1932, που ένας βασιλιάς προβαίνει σε τέτοια πράξη, ωστόσο ουδείς τολμά να σχολιάσει ή να αμφισβητήσει τον εκκεντρικό μονάρχη, αφού η «προσβολή» στο πρόσωπό του τιμωρείται με 15ετή κάθειρξη.

Έχοντας στο ενεργητικό του τρία διαζύγια, εκ των οποίων το πρώτο με μια ξαδέρφη του, έχει αποκτήσει επτά παιδιά, διαθέτει πολλά τατουάζ και εκκεντρικό ντύσιμο, ενώ είναι λάτρης της χλιδής και ιδιότροπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This