Μακελειό στο Οχάιο: Ο δράστης ήθελε να βιάσει, να σκοτώσει και να γδάρει…

Must Read

«Λίστες θανάτου» με συμμαθητές που ήθελε «να βιάσει, να σκοτώσει και να γδάρει» φαίνεται να έφτιαχνε ο 24χρονος μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο στο Ντέιτον του Οχάιο, σύμφωνα με τη New York Post. Ο δράστης φέρεται να είχε αποβληθεί γι’ αυτές όταν πήγαινε στο Γυμνάσιο.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό ειδησεογραφικό site, ο Connor Betts έγραφε τις λίστες σε έναν τοίχο στις τουαλέτες και σε ένα τετράδιο, το οποίο έπεσε τελικά στα χέρια του εκπαιδευτικού προσωπικού. Ο έφηβος μαθητής αρχικά αποβλήθηκε λόγω της σοκαριστικής του πράξης, όμως τελικά του επετράπη να συνεχίσει τις σπουδές του στο Bellbrook High, αφού συνέταξε μια επιστολή απολογίας στα «υποψήφια θύματά του», σύμφωνα με το Dayton 24/7.

Ήξερε ότι ήταν αυτός

Ο πρώην διευθυντής του σχολείου του Betts, Chris Baker, επιβεβαίωσε την αποβολή στην τοπική εφημερίδα Dayton Daily News, λέγοντας ότι δεν διαψεύδει μεν την πληροφορία, αλλά αρνείται να εμπλακεί στην υπόθεση αποκαλύπτοντας οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

Για την ύπαρξη της «λίστας θανάτου» μίλησαν στα τοπικά ΜΜΕ πρώην συμμαθητές του 24χρονου δολοφόνου. Μία πρώην συμμαθήτρια δήλωσε ότι μάντεψε την ταυτότητα του δράστη, όταν μαθεύτηκε η είδηση του μακελειού, μόνο και μόνο επειδή θυμήθηκε τη λίστα. «Ξέρω ότι την είχε φτιάξει. Σχεδίαζε να ανοίξει πυρ στο σχολείο», ανέφερε υπό καθεστώς ανωνυμίας η γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This