Κινδυνεύει με 3 χρόνια φυλακή για έναν… χορό της κοιλιάς! (video)

Must Read

Για εξώθηση της νεολαίας στην… ακολασία κατηγορείται από τις αιγυπτιακές Αρχές νεαρή χορεύτρια του χορού της κοιλιάς από την Αρμενία.

Τι έκανε;

Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης της σε δημόσιο χώρο, για την οποία είχε νόμιμη άδεια, κάλεσε δυο κοπέλες που φορούσαν μπικίνι να ανέβουν στη σκηνή και, κατόπιν, χόρεψε με τη μια από αυτές.

Πλέον, η Σοφινάρ Γκρικοριάν ή Σαφινάζ, όπως είναι το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, κινδυνεύει ακόμη και με τρία χρόνια φυλάκιση!

Οι μπελάδες της ξεκίνησαν, όταν, βίντεο από την παράσταση που έδωσε πριν από ένα μήνα σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου, το οποίο έγινε viral, έπεσε στην αντίληψη των Αρχών.

Αξιωματούχοι χαρακτήρισαν το περιεχόμενο του βίντεο «απαράδεκτο» και «άσεμνο» και την περασμένη εβδομάδα την έσυραν σε δίκη. Της απαγόρευσαν, δε, να κάνει παραστάσεις μέχρι την ολοκλήρωση της.

Η Σαφινάζ, από την πλευρά της, μιλώντας στο Al Watan News, διαμαρτυρήθηκε για την αντιμετώπιση που της επιφύλαξαν οι Αρχές.

Έσπευσε, δε, να τονίσει ότι πάντα τηρεί τους κανόνες, προσθέτοντας, «δεν ήμουνα ποτέ γυμνή στη σκηνή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This