«Χάνιμπαλ» έσφαξε γειτόνισσά του, της ξερίζωσε την καρδιά και… τάισε την οικογένειά του

Ανατριχιαστική η έκθεση των αστυνομικών

Must Read

Μια αδιανόητη πράξη ομολόγησε άνδρας στην Οκλαχόμα, που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία τριών ανθρώπων. Σκότωσε τη γειτόνισσά του, της έβγαλε την καρδιά και τη μαγείρεψε για να ταΐσει την οικογένεια του…

Ο Λόρενς Άντερσον φέρεται ότι μαχαίρωσε τη 41χρονη Αντρεα Λιν Μπλάκενσιπ στις 9 Φεβρουαρίου μέσα στο σπίτι της στην Τσικάσα. «Πήρε την καρδιά της μαζί του, τη μαγείρεψε με πατάτες και τάισε την οικογένειά του για να απελευθερώσει τους δαίμονες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική έκθεση της Υπηρεσίας Ερευνών της Οκλαχόμα.

Σκότωσε τον θείο του και την εγγονή του

Ο Άντερσον ζει στο ίδιο σπίτι με τη θεία του Ντέλσι Πάι και τον θείο του Λίον Πάι μετά την αποφυλάκιση του, τον Ιανουάριο. Υστερα από τη δολοφονία της Μπλάκενσιπ φέρεται ότι σκότωσε τον 67χρονο θείο του και την 4χρονη εγγονή του Κέος Γέιτς, ενώ μαχαίρωσε και τη θεία του, η οποία επέζησε.

Οι Αρχές ανακάλυψαν το πτώμα της Μπλάκενσιπ δύο μέρες μετά τον φόνο της από τονΆντερσον, ο οποίος έχει πλούσιο ιστορικό από παραπτώματα που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά και ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This